El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les restriccions davant la Covid-19 es prorroguen fins a l'1 de març

Ximo Puig

Alcoi continuarà tancat perimetralment els caps de setmana

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha confirmat el que ja havia insinuat en intervencions prèvies. En tot el territori valencià, les restriccions actuals s'allarguen 15 dies més, concretament fins a l'1 de març.

Les restriccions que continuen fins a l'1 de març serà el tancament de centres esportius i gimnasos públics i privats, tancament de l'hostaleria o la prohibició de reunió de més de 2 persones no convivents. La Comunitat Valenciana continuarà tancada perimetralment. Per municipis, Alcoi també es queda confinat durant els caps de setmana, concretament de les 15 h del divendres fins a les 6 h del dilluns següent. El cas d'Alcoi és especial, ja que pertany al grup de ciutats majors de 50.000 habitants.

Altres restriccions per a tot el territori valencià és el tancament del comerç no essencial a les 18 h i el toc de queda des de les 10 h de la nit fins a les 6 h del matí. Les restriccions en vetlatoris, soterraments i celebracions religioses també continuen, amb un límit de 15 persones a l'aire lliure i de 10 en espais tancats.

Ximo Puig ha indicat que "estem millor, però encara no estem bé", en referència amb la incidència de casos". El president també ha comentat que les restriccions "duraran el temps que siga necessari". Ha recordat que estan "intentant compensar amb el Pla Resisteix als sectors més afectats".

Aquest divendres 12 de febrer, Sanitat actualitzarà la xifra d'incidència de la Covid-19 a les nostres comarques i per municipis.