El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les rutes "Descobreix Alcoi" continuen amb el mateix èxit que a estiu

S'han afegit dos rutes més en l'època de tardor, com són "Alcoi en temps de guerra" i "Alcoi a través de la seua història".

La iniciativa promoguda per la regidoria de Turisme de l'Ajuntament d'Alcoi, amb la finalitat de desestacionalitzar el turisme, continua sent ben acollida per alcoians i turistes que s'apropen a la ciutat. Com es pot veure al vídeo que ARAMULTIMÈDIA ha gravat, on ha acompanyat als participants de la "Ruta Europea del Modernisme", la inscripció a la ruta del dissabte 17 d'octubre ha estat plena. En aquesta ocasió, molts visitants d'Asp, que pertanyen a un club de lectura, han gaudit del patrimoni arquitectònic del centre de la ciutat. Encara que són gratuïtes és necessari inscriures mitjançant el telèfon 96 553 71 55 o per internet, a la web alcoyturismo.com

La iniciativa promoguda per la regidoria de Turisme de l'Ajuntament d'Alcoi, amb la finalitat de desestacionalitzar el turisme, continua sent ben acollida per alcoians i turistes que s'apropen a la ciutat. Com es pot veure al vídeo que ARAMULTIMÈDIA ha gravat, on ha acompanyat als participants de la "Ruta Europea del Modernisme", la inscripció a la ruta del dissabte 17 d'octubre ha estat plena. En aquesta ocasió, molts visitants d'Asp, que pertanyen a un club de lectura, han gaudit del patrimoni arquitectònic del centre de la ciutat. Encara que són gratuïtes és necessari inscriures mitjançant el telèfon 96 553 71 55 o per internet, a la web alcoyturismo.com

Dos noves rutes s'han afegit en la tardor. Per tant aquestes cinc rutes són les que organitza la regidoria de Turisme, que encapçala Lorena Zamorano:
"Alcoi en temps de guerra". Tots els dilluns d'11 a 13 hores.
"Alcoi a través de la seua història". Tots els divendres d'11 a 13 hores.
"Ruta europea del modernisme". Tots els dissabtes d'11 a 13h.
"La ciutat dormida". Tots els dissabtes de 18 a 20 hores.
"Respira la Font Roja". Tots els diumenges d'11 a 12.30 hores.

L'eixida de totes elles, excepte les dues últimes s'efectuarà en la Tourist Info, en canvi, la ruta de "la ciutat dormida" tindrà l'eixida des del cementeri i, "respira la Font Roja" des del Centre d'Informació Font Roja Natura. Per participar en les rutes, que són totalment gratuïtes, és necessari inscriure's mitjançant la web alcoyturismo.com o el telèfon 96 553 71 55 . 

Segueix-me a Twitter: @Rubenet26