El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les rutes guiades gratuïtes ‘Descobreix Alcoi’ reben més de 2000 persones

Les rutes guiades gratuïtes ‘Descobreix Alcoi’ reben més de 2000 persones / ajuntament d'Alcoi
Les rutes han tingut diferents temàtiques al llarg de l’any

Més de 2000 persones han descobert Alcoi gràcies a les rutes guiades gratuïtes que han tingut diferents temàtiques al llarg de l’any. Aquest mes de desembre són de la mà de Tirisiti.

Un total de 2079 persones han descobert Alcoi gràcies a les visites guiades gratuïtes al llarg de l'any. La regidoria de Turisme organitza cada dissabte les visites guiades i cada vegada són de diferents temàtiques des de l’Alcoi Medieval, a les Fonts i l’aigua i acabant amb el Modernisme. Aquest mes de desembre ‘Descobreix Alcoi’ és de la mà de Tirisiti.

La regidora de Turisme, Lorena Zamorano comenta sobre aquestes rutes "les rutes descobreix Alcoi, cada vegada tenen una major acceptació i són més conegudes, des de l’Ajuntament oferim de manera gratuïta tots els dissabtes al matí l’opció de recórrer amb un guia qualificat la nostra ciutat durant dues hores, aquests turistes després es queden en molts casos a dinar o inclús a passar el cap de setmana" a més diu que les rutes són per a totes les persones interessades vinguen d'on vinguen:  "Les rutes, no són només per a la gent de fora, també és important que la gent d’Alcoi conega la ciutat, per aquesta manera poder transmetre a la resta de la ciutadania, els grans valors històrics i patrimonials que tenim. En aquest cas, gràcies a la Setmana del Modernisme l’interés per fer aquestes rutes ha augmentat considerablement i ha fet que molts alcoians descobrisquen i admiren més encara la seua ciutat".

En el mes de desembre estan duent-se endavant les visites guiades teatralitzades de la mà del Tirisiti, per a donar a conéixer de manera didàctica als més menuts el patrimoni modernista de la ciutat.

L'horari és d’11 a 13 h els dies 16, 23 i 30 de desembre i els grups seran de 60 persones, i partiran des de la Tourist Info.

Les inscripcions es fan trucant per telèfon a la Tourist Info (96 553 71 55) o a la web de turisme.