El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les sucursals de Unión Alcoyana tornen a obrir a partir d'aquest 11 de maig

Sucursal de Unión Alcoyana en Alcoi.

Es donarà prioritat a l'atenció de persones majors de 65 anys i es limitarà l'aforament, de només una persona per cadascun dels seus empleats que hi haja en la sucursal.

A partir del pròxim dilluns 11 de maig totes les sucursals de Unión Alcoyana (excepte la de Castelló) romandran obertes al públic, en horari especial de 9 a 14h.

Es donarà prioritat a l'atenció de persones majors de 65 anys i es limitarà l'aforament, de només una persona per cadascun dels seus empleats que hi haja en la sucursal. A partir del dimarts, s'habilitarà un servei de cita prèvia. D'altra banda, l'entitat recorda que continua estant a la disposició dels seus clients a través dels següents mitjans de contacte, que mantenen els nivells de qualitat del servei:

-    Mediador de segurs Unión Alcoyana
-    Telèfon especial per a atenció directa: 965 548 916
-    Telèfon d'assistència 24 hores gratuït: 800 888 888
-    Portal digital d'atenció al client, 'Tu Espacio Unión'

"Per a Unión Alcoyana, resulta fonamental vetlar per la seguretat, per la qual cosa ha activat tots els protocols i mesures de seguretat recomanades, amb la finalitat de minimitzar qualsevol risc que es poguera derivar d'aquesta situació", apunten en un comunicat de premsa.