El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les terrasses d'Alcoi podran obrir una hora més, fins a la 1,30 de la matinada

L'anterior hora marcada, les 00,30, s'ha mostrat massa prompte en l'horari d'estiu

La decisió l'ha pres la comissió de terrasses i veladors, després que el passat mes de juliol hi haguera diferents problemes per l'horari de tancament de les terrasses. 

Fins ara l'horari de tancament els dijous, divendres i dissabte eren les 00.30 hores, situació que en els mesos d'estiu, quan el dia allarga i la gent està més al carrer, suposava un problema. Molts hostalers criticaven que era una hora massa prompte i que la gent encara es trobava sopant o fent-se un gelat a les taules del carrer. Fins i tot en algun moment la policia local va desallotjar alguna terrassa per tal de complir amb la normativa municipal. Doncs bé, aquest problema estava damunt la taula i calia una solució, que de moment arriba en un allargament de l'hora de tancament fins a la 1,30 de la matinada. 

La comissió de terrasses i vetladors està formada per tots els grups polítics, hostalers i associacions de veïns, i té com a objectiu controlar que es complisca l'ordenança de vetladors i que al mateix temps siga una ordenança adequada i que promocione l'hostaleria de la ciutat sense produir molèsties o problemes veïnals.