El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les treballadores de la Residència del Preventori comuniquen per carta les "necessitats de falta de personal" a Mónica Oltra

Guanyar Alcoi juntament amb les treballadores del Preventori / Guanyar
Guanyar Alcoi les ha acompanyat en la seua reivindicació setmanal

Les auxiliars i infermeres de la Residència de persones majors del Preventori d'Alcoi han enviat una carta a la vicepresidenta del Consell i Conseller de Polítiques Inclusives, Mónica Oltra. En l'escrit conten les seues necessitats i com es concentren a l'hora del desdejuni per reivindicar "la falta de personal que pateixen respecte al treball que realitzen". Guanyar Alcoi ha estat en aquesta reivindicació per donar suport a les treballadores.

En la carta insten a mantenir una reunió amb Oltra siga a Alcoi o València. Les treballadores reconeixen que "els residents del nostre centre estan atesos al 100% pel seu esforç" però està afectant-les la càrrega de feina, ja que "necessiten atenció total perquè són suprasistits".

Demanen a Mónica Oltra que "revise la seua situació de falta de personal, amb totes les circumstàncies que enumeren, perquè els ràtios en els quals es basa l'administració per dotar de personal els centres són nombres, però les treballadores com també els residents, són persones amb circumstàncies i necessitats diverses".