El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les treballadores del Preventori aprofiten la visita dels Reis d'Orient per demanar "una plantilla suficient per a una atenció de qualitat"

La carta
Puri Auñón, treballadora de la residència, indica que Ses Majestats "no els han agafat la carta"

En representació del col·lectiu de treballadores, Puri Auñón ha destacat que els Reis d'Orient "no els han agafat la carta però sí que l'han llegit encara que estaven d'esquenes". El sindicat CSIF indica que açó bo és un problema exclusiu d'Alcoi, sinó que "s'està sofrint en totes les Residències de la 3a Edat que depenen de la Conselleria d'Igualtat"

Com cada dimarts, les treballadores del Preventori ixen fora de la residència per reivindicar millors condicions laborals. Ara ho han fet davant de Ses Majestats d'Orient, en la visita que fan a aquells que no ho estan passant massa bé en l'època nadalenca.

Les treballadores del Departament d'Infermeria de la Residència de Persones Majors de la residència del Preventori han fet arribar la seua carta a Melcior, Gaspar i Baltasar. En ella demanen "una plantilla suficient per a una atenció de qualitat". En representació del col·lectiu d'Infermeres, Puri Auñón ha destacat que els Reis d'Orient "no els han agafat la carta però sí que l'han llegit encara que estaven d'esquenes".

El sindicat CSIF indica que açò no és un problema exclusiu d'Alcoi, sinó que "s'està sofrint en totes les Residències de la 3a Edat que depenen de la Conselleria d'Igualtat". El mateix sindicat continua dient que "les plantilles d'infermeria són totalment insuficients" i "necessiten un increment significatiu de personal assistencial per aconseguir una assistència sanitària-social de qualitat". CCOO també dóna suport a les treballadores.