El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les Trobades Solidàries busquen cartell anunciador

Cervantes, on tindran lloc les Trobades Solidàries del 2023.

Les Trobades Solidàries del 2023 tindran lloc el dissabte 30 de setembre al Passeig Cervantes entre les 17:00 i les 21:00 hores sota el lema “Comptem amb tu”.

El concurs té un guardó de 300 € per al guanyador, qui tindrà l’honor que el seu cartell siga la imatge de les Trobades Solidàries 2023.

Ja fa 25 anys que va tenir lloc a Alcoi la primera edició de les Trobades Solidàries, una iniciativa organitzada pel Consell de Benestar Social que va nàixer amb l’objectiu de convertir-se en el punt de reunió de diverses entitats socials de la comarca, fomentar la inclusió de col·lectius socials, promoure la tasca del voluntariat i conscienciar a la població. El 2023 aquestes trobades continuen més vives que mai i, per tal de fomentar la participació ciutadana i amb col·laboració amb Nirvel Fundació, han organitzat un concurs per a trobar el cartell anunciador d’aquesta edició.

 

Les bases del concurs, que es poden trobar completes al següent enllaç, són molt clares: el jurat puntuarà fins a un màxim de 20 punts cadascuna de les obres d’acord amb si es reflecteix l’essència i la filosofia de les Trobades, però també tenint en compte altres aspectes més artístics com el disseny, l’estètica, la composició o la retolació.

 

Això sí, tan sols hi haurà un únic guanyador que, a més de rebre 300 €, tindrà el gust que la seua obra siga la imatge visible d’unes Trobades d’una gran importància social i amb una gran repercussió a la nostra zona. Des de l’Ajuntament d’Alcoi, Aroa Mira, regidora de polítiques inclusives, a més de convidar a participar en el concurs, també encoratja a tot el món a “gaudir d’aquesta trobada”. Així que no t’ho penses massa, perquè el termini de presentació finalitza el 19 de juliol a les 14 hores.