El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les universitats valencianes finalitzaran el curs amb docència en línia

Campus d'Alcoi de la UPV.

L'acord està subscrit pels rectorats de la Universitat Politècnica de València, la Universitat d'Alacant, la Universitat Miguel Hernández, la Universitat de València i la Universitat Jaume I.

El curs 2019/20 serà finalitzat a les cinc universitats públiques valencianes mitjançant docència en línia. Així s'ha acordat en una reunió aquest divendres entre els rectors de les cinc universitats i la consellera Carolina Pascual.

En l'escrit on figura l'acord es puntualitza que davant de la possibilitat que l'Estat d'Alarma es puga prorrogar més enllà del 14 de març, i en previsió que no es puga reprendre la docència presencial, s'ha acordat mantenir la docència en línia fins a finalitzar el present curs, tal com venia ocorrent des de l'inici de la quarantena. L'acord també inclou que cada universitat haurà de desenvolupar procediments d'adaptació de l'avaluació a través de mitjans no presencials.

"L'objectiu és garantir el desenvolupament del curs acadèmic 2019-2020 en les condicions més òptimes, donades les circumstàncies, garantint la qualitat de la docència i l'atenció a l'alumnat", ha indicat la consellera Pascual en un comunicat.