El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les urbanitzacions a l'oest d'Alcoi continuen sense cobertura i Guanyar demana "serietat i agilitat" al govern municipal

La regidora de Guanyar Alcoi, Vicky Llácer
L'anunci era que a començaments del 2018 estaria l'antena instal·lada i Guanyar Alcoi pregunta per què no està

Vicky Llácer, regidora de Guanyar Alcoi, recorda que s'havia anunciat l'antena per a començaments d'any, però encara no s'ha instal·lat. Al Baradello, el Sargento i Montesol viuen vora 3.500 persones que no disposen de cobertura.

El passat mes d'octubre s'anunciava la instal·lació d'una antena de telecomunicacions a la zona de Mariola per a donar cobertura telefònica i servei de dades a les urbanitzacions d'El Baradello, El Sargento i Montesol. L'anunci preveia una inversió de 60.000 euros per part de Telefònica, des d'on confiaven que estiguera en funcionament a començaments del 2018. 

Doncs bé, la regidora de Guanyar Alcoi, Vicky Llácer, diu que "ja estem en febrer i a hores d'ara aquesta zona de la Mariola continua sense cobertura mòbil. La ciutadania es mereix conéixer si els anuncis en premsa per part del govern són reals i seriosos o sols anuncis per mantenir contenta durant un temps a la ciutadania".

Vicky Llácer diu que aquesta reivindicació "ja és quasi històrica". Recorda que en 2009 els veïns de la zona es mobilitzaren i aconseguiren un compromís de l'Ajuntament, però "pel que sembla, continua sent una quimera que s'utilitza de forma partidista i electoralista. Hem vist de tot, des de Jorge Sedano com a Alcalde, fent-se fotos en els terrenys on suposadament anava a instal·lar-se l'antena, inclús sabent que el mateix Ajuntament havia denegat els permisos, com també promeses del PSOE, afirmant que, si accedia al Govern, la instal·lació es faria efectiva i, naturalment, enfrontaments i excuses buscant responsables del perquè no s'havia instal·lat l'antena".

Per tot açò, Llácer demana "serietat i agilitat" al govern de Toni Francés, "que siga seriós amb les seues promeses i que no jugue amb les expectatives de la ciutadania".