El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les veus del Centre de Perfeccionament Reina Sofía enlluernen el teatre Avenida de Bocairent

  • Espectacular recital líric amb obres de grans clàssics com Mozart, i Verdi
  • La següent activitat de la capitalitat cultural tindrà lloc el 18 de juny amb la inauguració de la primera exposició d'art contemporani

El teatre Avenida de Bocairent va acollir un recital del Centre de Perfeccionament de Palau Reina Sofia de València, enquadrat dintre de les activitats de la capitalitat cultural valenciana que ostenta aquesta població de la Vall d'Albaida.

Amb un repertori dels grans referents musicals, el tenor Jorge Franco, les sopranos Larisa Stefan i Aida Gimeno, la mezzosporano, Evgeniya khomutova, el baríton, Oleh Lebedyev i el baix Max Hochmuth van deixar bocabadats al públic assistent interpretant peces de Mozart, Donizetti, Bizet, Verdi i José Serrano. Unes veus privilegiades acompanyades per la virtuositat del pianista Carlos Sanchis. Una oportunitat única que no va defraudar i que remarca la qualitat cultural de les actuacions previstes a la població de les coves en este segon semestre de l'any. El concert va acabar amb els sis artistes sobre l'escenari interpretant la mítica 'Amics per sempre' composta per als Jocs Olímpics de Barcelona.

Pròxima cita, exposició d'art contemporani

L'alcalde de Bocairent Xavi Molina qualificava l'actuació de tot 'un luxe perquè fou una oportunitat única d'escoltar un recital líric de primer nivell i que acabà amb el públic de peu aplaudint i demanant el bis d''Amics per Sempre' que va ens va omplir d'emoció. Un colofó magnífic a una vesprada de música vocal amb acompanyament pianístic de màxima nivell'. Una cita, la del diumenge que cedirà el testimoni a la tercera activitat de la capitalitat que segons comenta la màxima autoritat municipal 'arrancarà el 18 de juny amb la inauguració de la primera dels cicles d'exposicions d'art contemporani que el consoci de museus de la Comunitat. Valenciana ubicarà a Bocairent al llarg del 2021 i que tindran com a seu el Museu Municipal Antonio Ferri'.