El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les víctimes de la Covid-19 d'Alcoi tindran el seu merescut homenatge

L'Ajuntament va posar les banderes a mitja asta / Ajuntament

Aquest serà a les 19:30 h. el dissabte 12 de setembre en La Glorieta

La Glorieta acollirà l'homenatge a les víctimes del Coronavirus. Aquest serà a les 19:30 h. el dissabte 12 de setembre. Pretén ser un homenatge als afectats per la Covid-19 i reconèixer la gran tasca de persones, col·lectius i institucions que lluiten contra la pandèmia.

L’acte tindrà lloc en l’entrada per Sant Nicolau del parc. En les entrades del parc que estan obertes, la citada de Sant Nicolau i la de Sant Mateu hi haurà roses blanques que els assistents podran agafar per col·locar-les en el moment de l’acte que ho indique el conductor al voltant del monòlit en record i reconeixença. El conductor de l’acte serà el periodista alcoià Daniel Moltó. Participaran també un quintet de corda de l’Orquestra Simfònica d’Alcoi i la soprano, Tania Bou.


Des de l'Ajuntament recorden que van mostrar el seu dol des dels primers dies de l’Estat d’Alarma quan va posar les banderes a mitja asta i també es va sumar al minut de silenci convocat pel Govern per a recordar als morts per la pandèmia i donar suport als seus familiars.

L’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, afirma que "celebrarem un acte solidari per fer costat a les famílies que han perdut a un ser estimat durant aquesta pandèmia. La nostra ciutat ha estat castigada, especialment les persones majors que estaven en la residència DomusVi i volem traslladar tot el nostre suport a les famílies afectades. També volem agrair tant a les persones com als col·lectius i institucions el seu esforç i solidaritat dut a terme per frenar la pandèmia. Tant als que han lluitat en primera línia com els qui han fet diverses donacions i els que han ajudat les persones que pitjor ho estaven passant. Alcoi és una ciutat solidària i en els pitjors moments és quan més hem demostrat aquest caràcter altruista que ens caracteritza".