El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les visites guiades 2019 continuen a Cocentaina

Vista general de Cocentaina.

Per a assistir a les visites guiades és necessari una inscripció prèvia.

La visita guiada als llocs més emblemàtics de la Festa de Moros i Cristians de Cocentaina tindrà lloc el 31 d'agost a les 11 h, en la plaça del Pla.

Durant el mes d'agost és complicat trobar activitats de les quals puguem gaudir. Per sort, des de l'Ajuntament de Cocentaina són conscients que aquest temps mort ha de ser compensat amb qualsevol mena d'activitats o esdeveniments perquè la gent puga passar-ho bé sense cap inconvenient.

Des de Cocentaina han volgut presentar diferents vies d'entreteniment, presentant una carta variada de visites guiades, amb visites teatralitzades, rutes cicloturistes, senderisme botànic, o la que tindrà lloc pròximament, una visita guiada als llocs més representatius de la Festa de Moros i Cristians de Cocentaina, en la que també s'inclou una visita al museu de festes.

Aquesta visita guiada per a conéixer tot el que envolta a la festa contestana, tindrà lloc el dissabte 31 d'agost, eixint a les 11:00 des de la plaça del Pla. Ara bé, cal recordar que al llarg de les següents setmanes aniran realitzant les altres activitats que ja hem comentat.

En el cas que estigueu interessats en qualsevol de les visites, solament heu de contactar amb els correus i telèfons que vos deixem a continuació.