El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les votacions als Pptos. Participatius de Cocentaina es donaran a conéixer el 27 de juliol

Cocentaina

Millora acústica del Centre Cultural El Teular' i 'Bústia de devolució de préstec bibliotecari' són les propostes considerades viables i aprovades

Cocentaina reprén el procés del Pressupost Participatiu 2020. 'Millora acústica del Centre Cultural El Teular' i 'Bústia de devolució de préstec bibliotecari' són les propostes considerades viables i aprovades pels tècnics de l'Ajuntament de Cocentaina en els Pressupostos Participatius. El dia 27 de juliol es publicarà el resultat de les votacions per cada un dels projectes viables. Cal destacar que el procés es va paralitzar pel decret d'Estat d'Alarma a causa de la Covid-19.

L'1 de juny, dia en què s’han pogut notificar finalment els esmentats informes de viabilitat a través de la Seu Electrònica, amb la indicació que les persones interessades tornen a disposar de 15 dies per a reformular les propostes no viables o bé per a presentar les al·legacions que consideren oportunes. Per tant, tot el procés participatiu s’ha tornat a activar. Tant les propostes com els informes ja es poden consultar a aquest enllaç.

La regidora de Participació Ciutadana, Maria Teresa Valls, ha manifestat la seua satisfacció per haver pogut tornar a activar el procés participatiu i han tornat a reiterar l’agraïment a totes les persones que han participat en l’edició 2020 del Pressupost Participatiu.