El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les XXIII Jornades de Sociolingüística d'Alcoi homenatjaran a Rafael Ninyoles

Se celebraran el divendres 23 i dissabte 24 de març. La inscripció es pot formalitzar a les mateixes jornades

'El valencià té capacitat d'influència social? De la plaça pública als continguts transmèdia'. Sota aquesta premissa se celebren les ja consolidades Jornades de Sociolingüística al Campus d'Alcoi de la UPV. Aquestes tindran lloc el divendres 23 i dissabte 24 de març. Totes les activitats i les novetats les ha contat Verònica Cantó, secretària de l'AVL, a ARAMULTIMÈDIA

'El valencià té capacitat d'influència social? De la plaça pública als continguts transmèdia'. Sota aquesta premissa se celebren les ja consolidades Jornades de Sociolingüística al Campus d'Alcoi de la UPV. Aquestes tindran lloc el divendres 23 i dissabte 24 de març. Totes les activitats i les novetats les ha contat Verònica Cantó, secretària de l'AVL, a ARAMULTIMÈDIA.

Una de les novetats és que la XXIII edició retran homenatge al sociolingüista valencià, Rafael Ninyoles. Empar Marco, directora general de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, impartirà la conferència 'Mitjans de comunicació públics en valencià'.