El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Les instal·lacions esportives d'Alcoi, espais lliures de LGTBIfobia

Miguel Juan Reig i Aitor Pla / Ajuntament d'Alcoi

Una de les accions ha estat modificar els formularis d'inscripció a les instal·lacions esportives municipals a fi de fer-los totalment inclusius.

Ponts d'Igualtat i l'Ajuntament d'Alcoi s'uneixen per col·locar panells informatius a les instal·lacions esportives municipals. Aquests indiquen que són espais lliures de LGTBIfobia.

El regidor d'esports de l'Ajuntament d'Alcoi, Miguel Juan Reig i el president de Ponts d’Igualtat, Aitor Pla, van visitar diverses instal·lacions esportives de la ciutat on s'han col·locat diversos cartells que indiquen a usuaris i públic en general que es troben en espais lliures de LGTBIfobia.


La iniciativa, pionera al territori valencià, és una acció més de col·laboració i compromís del govern municipal i la regidoria d'esports amb el col·lectiu LGTBI per a visibilitzar, informar i previndre davant qualsevol conducta discriminatòria en el món de l'esport. Recordem que a més d'aquesta acció puntual, des del Centre d’Esports es va fer arribar a tots els clubs i entitats esportives de la ciutat un tríptic informatiu i que també es van modificar els formularis d'inscripció a les instal·lacions esportives municipals a fi de fer-los totalment inclusius.