El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’escola canina Nadog imparteix un curs de primers auxilis per a animals de companyia

L'activitat té lloc el próxim 13 de novembre de 10h a 14hb en la sala Àgora

Es parlarà de com respondre davant d’un accident, com respondre, per exemple, davant d’un atragantament, situacions d’emergència, i  com preparar i portar un botiquí amb ferramentes per cobrir les necessitats que el gos puga tindre.

Una de les partides dels pressupostos participatius va destinada al desenvolupament de cursos per al benestar animal. Fruit d’esta proposta, l’escola canina Nadog, va a impartir el pròxim 13 de novembre de 10h a 14h en l’Àgora un curs d’un matí dedicat aprendre primers auxilis per a les persones amb animals de companyia al seu càrrec: gossos, gats, conills, etc.

Nerea Figueruelo, de Nadog, ha explicat que van a parlar de de salut comportamental i de salut física: “Parlarem de com respondre davant d’un accident, com respondre, per exemple, davant d’un atragantament, situacions d’emergència, i  com preparar i portar un botiquí amb ferramentes per cobrir les necessitats que el gos puga tindre”.

L’altre membre de l’escola canina és Andreu Fernández, que a més d’educador caní és auxiliar de veterinari, el que li permet impartir la formació plantejada: “Parlarem de com aconseguir els elements necessaris per a tindre un bon botiquí i com gastar els elements que hi ha. El curs està enfocat per a moments d’urgència i com a mesura a prendre mentre es porta as l’animal al veterinari. També parlarem de com afecta açò a nivell de comportament, sobretot en el cas dels gossos. Parlarem de les seqüeles que pot haver com a conseqüència d’un colp de calor, o quan ha hagut un tall o una ferida gran. També parlarem un poc dels envenenaments, encara que és un tema molt complex”, assegura.

Les inscripcions poden fer-se a través de la web de Nadog, al teléfon 675 420 678 o través del mail: info@escuelacaninanadog.es