El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'escola de Gimnàstica Artística i Rítmica de Muro inicia els tràmits per a poder competir com a club

L'escola de Gimnàstica Artística i Rítmica de Muro inicia els tràmits per a poder competir com a club / Villa de Muro
La 18a Edició del Trofeu de Gimnàstica Artística – Rítmica hi ha sigut tot un èxit

El Pavelló Cobert del Poliesportiu Municipal de Muro ha acollit la 18a Edició del Trofeu de Gimnàstica Artística – Rítmica en el qual les esportistes han delectat a tots els presents, i pel seu gran treball, estan iniciant els tràmits per a poder competir com a club

La 18a Edició del Trofeu de Gimnàstica Artística – Rítmica s'ha celebrat al Pavelló Cobert del Poliesportiu Municipal de Muro.

47 àgils i esforçades participants van delectar a un públic que estava atent a tots els exercicis d'elasticitat, coordinació i plasticitat. Un treball dur i que requereix molt d'esforç.

El Regidor d'Esports, Kike Pascual s'ha sorprés molt amb la capacitat de totes les esportistes "ens hem quedat bocabadats amb la capacitat tècnica i artística de les competidores , fruit d'un minuciós treball realitzat durant tot l'any amb la seua professora Patri Molina"

Gràcies a l'èxit d'aquest trofeu, l'escola de Gimnàstica Artística i Rítmica de Muro està iniciant els tràmits per a poder competir com a club, d'aquesta manera, les gimnastes, podran adquirir major nivell per poder participar en competicions autonòmiques.