El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’escola de música Crescendo organitza les VI Jornades Escoles de Música a Alcoi

S’emetran certificats d’assistència amb l’aval del Ministeri d’Educació i el CEFIRE 

Les jornades estan pensades per a professors d'escoles de música, de conservatori o de centres educatius i pretén posar a disposició d'ells i elles eines docents i informació per millorar la tasca diaria de l'ensenyament de música a les aules.

L’objectiu de les jornades és posar a disposició de tot el professorat musical docent eines i informació per a poder millorar el dia a dia d’aquesta tasca tant important. L’esdeveniment està organitzat per l’Escola de Música conjuntament amb la Societat per a l’educació musical i tindrà lloc del 4 al 6 de febrer al Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València

Aquestes jornades estan orientades per a : Professors d’escoles de musica, professors conservatoris, professors de musica de centres educatius, etc.

Participen tres ponents destacats: Eugenia Arus (Dalcroze), Guillermo Dalia (Psicòleg Clínic) i Joan Soler (Conservatori Valencia Jazz). Després de cadascuna de les ponències hi haurà una taula debat  amb especialistes dels diferents temes per a poder entrar en debat entre els ponents i assistents a les jornades.

S’ha plantejat també un espai de descans per a cafè de manera que els assistents i la gent puga intercanviar informació i es puguen conèixer.

S’emetran certificats d’assistència amb l’aval del Ministeri d’Educació i el CEFIRE amb un cost simbòlic de 10€ per als veïns d’Alcoi, gràcies a una ajuda de l’Ajuntament.