El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'escola Horta Major d'Alcoi recorda la seua directora Chelo López

Sentit homenatge amb poemes, música i la plantada d'un arbre

Emocionant, molt emocionant, l'acte que la comunitat educativa de l'escola pública Horta Major ha celebrat aquest dimarts per retre homenatge la que fora directora del centre fins fa molt poc. Chelo López, desapareguda per culpa d'una llarga malaltia, ha estat recordada pels seus alumnes, professors i professores, pares i mares, i la seua familia. Poemes, música en directe, llançament de globus al cel i la plantada d'un arbte han estat els ingredients d'aquesta cerimònia

Emocionant, molt emocionant, l'acte que la Comunitat educativa de l'escola pública Horta Major ha celebrat aquest dimarts per retre homenatge la que fora directora del centre fins fa molt poc. Chelo López, desapareguda per culpa d'una llarga malaltia, ha estat recordada pels seus alumnes, professors i professores, pares i mares i la seua familia. Poemes, música en directe, llançament de globus al cel i la plantada d'un arbte han estat els ingredients d'aquesta cerimònia.

"Chelo està dins dels nostres cors, i si ens toquem amb la mà al pit, la podrem sentir". Amb aquestes paraules ha acabat l'homenatge que el cole de l'Horta Major li ha dedicat Chelo López, directora del centre fins que va faltar fa pocs mesos. Totes les xiquetes i xiquets, professors i professores, pares, personal del centre i familiars de la directora han gaudit d'un sincer i emotiu acte organitzat pels mestres i que ha tingut de tot: Poemes de Miquel Martí i Pol, la interpretació de la peça 'La Vida és bella' amb percussió i flautes, i un ball multitudinari on s'ha volgut recordar amb alegria i passió la vida d'aquesta estimadíssima professora.

Xiquets i xiquetes molt menudes, però també mares i pares que fa anys tingueren a Chelo com a mestra, han acudit al pati d'infantil del col.legi, on les filles i resta de família han rebut l'alé i l'amor dels escolars. L'acte ha acabat amb el llançament de globus al cel i amb la plantada d'un arbre. "Un arbre que ens recordarà a Chelo i al voltant del qual jugaran sempre els xiquets i xiquetes del seu cole".