El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Escola Municipal de Teatre acomiada el curs amb un espectacle en línia

El fi de curs es pot seguir aquest 28 de maig, a partir de les 19 hores, en el canal de YouTube del Centre Cultural. Hi participen 65 joves d'entre 3 i 16 anys.

No podem abarrotar els teatres, però tots podem gaudir dels joves talents de l'EMT en el fi de curs que es retransmetrà per Internet. 

Com tot, l'Escola Municipal de Teatre d'Alcoi ha vist interrompuda la seua activitat per la crisi del coronavirus, però l'activitat presencial, perquè en aquests mesos des de l'EMT han mantingut a distància el contacte amb els joves aspirants a actors que hi participen. En març, quan es van suspendre les classes presencials, els diferents grups ja tenien avançades les obres que representarien en juny, però amb l'originalitat de les professores Rosa Fraj i Ana Sandoval, han reconvertit les obres en vídeos col·lectius que també mostren el talent dels joves. I així, aquest 28 de maig, estan tots convidats al fi de curs de l'Escola Municipal de teatre, d'accés totalment gratuït des de cadascuna de les cases, mitjançant el canal de YouTube del Centre Cultural. Es podrà gaudir de les microactuacions dels 65 joves de l'Escola Municipal de Teatre.