El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’Escola Oficial d’Idiomes d’Alcoi comença el procés d’admissió per al curs 2020-2021

L'EOI d'Alcoi (arxiu)
  • L’atenció al públic es podrà fer per telèfon al 965533660 , per correu electrònic eoialcoi.secre@gva.es, o presencialment mitjançant cita prèvia.

L’Escola Oficial d’Idiomes d’Alcoi ja esta preparant el curs 2020-2021. El procés d’admissió per al pròxim curs es farà de forma telemàtica, al igual que l’any passat. La sol•licitud d’admissió estarà oberta des de les 12.00 hores del dia 3 de juliol i fins a les 23:59 del dia 14 de juliol de 2020.

Cal destacar que durant aquest període tant l'alumnat matriculat al curs 2019-2020 com els sol·licitants de nou ingrés hauran de tramitar la seua sol·licitud seguint les instruccions que es troben a la web de l’escola (http://mestreacasa.gva.es/web/eoialcoi/271). A partir del dia 20 de juliol s’haurà d’entregar la documentació en la secretaria del centre amb cita prèvia per tal de formalitzar la matrícula.

Com a novetat, s’oferix la possibilitat de fer una prova de nivell durant el mes de juny per poder accedir a un curs diferent al nivell 1A2. Açò significa que totes aquelles persones que tinguen coneixements d’algun dels idiomes que s’impartixen al centre (alemany, anglés, francés o valencià) però que no ho puguen acreditar mitjançant una titulació, tenen la possibilitat de fer una prova de nivell durant el mes de juny. Trobareu més informació en http://mestreacasa.gva.es/web/eoialcoi/280. La inscripció a aquesta prova serà des del dia 11 al 16 de juny a través de la pàgina web: https://forms.edu.gva.es/limesurvey/index.php/681542. A continuació, s’haurà de entregar en l’escola o enviar per email el justificant de pagament de taxes i el reguard d’inscripció, abans del dia de celebració de la prova.

Programa PIALP

A més a més, els docents en actiu dels cossos d'infantil, primària, secundària i formació professional tenen la possibilitat d'accedir a places d'anglés i valencià en els cursos presencials a través del programa PIALP. El procés d'inscripció es farà des de l'11 fins al 22 de juny a través de la plataforma OVIDOC. Per a més informació sobre el programa PIALP consulteu http://mestreacasa.gva.es/web/eoialcoi/232.

 

Cal remarcar que l’atenció al públic es podrà fer per telèfon al 965533660 , per correu electrònic eoialcoi.secre@gva.es, o presencialment mitjançant cita prèvia.