El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’escultor contestà Moisés Gil exposa en el Museu de la Universitat d’Alacant

L’obra de l’autor contestà està qualificada de filosòfica i conceptual perquè convida a la reflexió i a l’acció de l’individu.

L'exposició es pot visitar des del passat 6 de maig i fins el pròxim 10 de juliol a la Sala Pati del Museu de la Universitat d'Alacant. Les escultures exposades son un reflex de la lluita constant de l'ésser humà en un món en continua crisi.

Des del passat 6 de maig i fins el pròxim 10 de juliol, l’escultor contestà Moisés Gil exposa les seues estructures escultòriques al Museu de la Universitat d’Alacant, concretament a la Sala Pati.

Les obres son resultat d’anys d’investigació al voltant de l’ésser humà i el seu desenvolupament en el món contemporani en els diferents contextos de la crisis: social, humanitària, econòmica o d’identitat. Situa les seues representacions d’individus en diferents estructures per a senyalar millor el lloc de l’home en el món.

L'autor planteja en aquesta mostra una reflexió activa per a repensar el temps present i que empenyiment a aportar el personal xicotet gra d'arena per a erradicar situacions socials nocives. Els seus personatges són una representació conceptual de l'home solitari que camina amb els braços caiguts i sense rumb conegut, és la imatge senzilla de l'home ordinari i de la seua enorme humanitat, que manté l'equilibri, que camina com a única força vital raonable i que s'obri davant els fatigosos problemes i vicissituds de la vida.

L’obra de l’autor contestà està qualificada de filosòfica i conceptual perquè convida a la reflexió i a l’acció de l’individu que està en una constant lluita existencial.