El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

El Deportivo està imparable i camina amb pas firme cap a la promoció d'ascens. Cert és que no estem ni en novembre, però la solvència, les possibilitats, el fons d'armari i la forma física de l'equip és envejable. L'Acero de Sagunt ha estat la víctima aquest diumenge, i ha incomodat els de Parras. Però amb el 2 a 0, s'ha acabat la història. Pau Franch ha fet un 'hat-trick'.

Més informació

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

L’escultura d’Alfaro donarà la benvinguda a Alcoi en l’entrada sud de la ciutat

“Donant-li Voltes” és l’obra triada per a ser col·locada a la rotonda situada en l’eixida d’Alcoi direcció Alacant. Posteriorment estava col·locada al Parc de Cantagallet.

L’escultura d’Andreu Alfaro, creada en 1975, “Donant-li Voltes”, canvia d’ubicació. I es que del Parc de Cantagallet es muda a donar la benvinguda i acomiadar a tots aquells que entren o ixen d'Alcoi per l’entrada o eixida cap Alacant.

Es tracta d’una escultura d’acer inoxidable que l’Ajuntament va adquirir l'any 1977. Té una mida de 1000x300x200 centímetres.

Raül Llopis, regidor de Cultura ha destacat que: “encara no es pot veure amb tota la seua esplendor però una vegada acabades les obres, estic segur que es valorarà de manera molt positivament la ubicació d’aquesta important obra d’Andreu Alfaro”.