El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Eset Ontinet agafa oxigen després de guanyar el Picken Claret (68-73)

Kike Pérez ha estat un dels homes més destacats de l'equip ontinyentí.
  • Picken Claret 68  Eset Ontinet 73

L'Eset ha agafat oxigen després de la vital victòria aconseguida este dissabte a València davant el Picken Claret per 68 a 73.

Un triomf molt merescut perquè la superioritat col·legial ha estat clara des dels primers instants amb diferències superiors a 10 punts. A més, l'èxit esportiu al cap i casal encara té més mèrit si tenim en compte que Nico Sánchez no ha pogut comptar amb Matias Boho, un dels homes més en forma del planter a la qual cosa s'ha d'afegir que Kilian Riverol ve de diverses absències per una lesió. Hui el jugador canari ha participat, però no amb les millors condicions físiques. I per últim, Gonzalo Amador, tampoc s'ha vestit de curt per lesió. Davant les importants baixes, Andy López ha tirat del carro amb 15 punts, amb quasi 90% en el tir de dos i un 25 de valoració, liderant un grup on també cal descollar les actuacions d'Alberto Alemán amb 14 punts, Kike Pérez amb 13 i Félix Climent amb 11.
Nico Sánchez ha respirat a la fi del matx del qual ha afirmat que 'hem tret un partit clau per mantenir les opcions de salvació i d'agafar el camí de la victòria'. Sobre el partit del seu equip, l'entrenador valencià ha comentat que s'ha 'treballat molt sobretot en els aspectes defensius. En la primera part els hem fet molt de mal amb el nostre joc interior. En la segona part hem baixat la nostra capacitat ofensiva i ells han optat més en defenses zones'. Per últim, Nico ha ressaltat la gran actuació de Kike Pérez, del qual ha dit que 'el xaval de 18 anys ha fet un partidàs'.
Els anotadors de l'Eset han sigut els següents: Andy López (15) Alberto Alemán (14), Kike Pérez (13), Félix Climent (11), Kilian (6), Kadasi (6), Isaac Catalá (5) Pepe Soriano (3)