El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Eset Ontinet malbarata un partit davant el Tau B que va tindre controlat

Matias Boho fue el jugador más destacado de l'Eset. Foto: Vicent Gandia

Eset Ontinet 79 Tau B 86

L'Eset Ontinet no va poder continuar la bona ratxa de resultats i va caure derrotat al Pavelló Municipal d’Esports davant el Tau B en un partit dominat pels ontinyentins excepte en el tram final de l'encontre on la precipitació va ser el pitjor enemic dels jugadors de Nico Sánchez.

Des d'inici, els col·legials van dur el timó del partit amb avantatges en el marcador, curts, però constants fins a arribar al segon quart on els castellonencs van reaccionar. Al descans, el marcador reflectia una màxima igualtat a 44 el que posava ben a les clares l'encert dels dos equips en la faceta encistelladora en este primer tram de la confrontació. Una tònica que van per aparéixer els vells fantasmes de la primera volta amb uns jugadors que es van col·lapsar en alguns moments del tram final, suficient perquè el Tau signara un 0 a 7 que li va donar el triomf final per 79-86.
No obstant això, cal dignificar l'actuació ontinyentina que va estar per damunt del rival en gran part de l'envit malgrat patir baixes importants a l'esquema de Nico Sánchez com Kilian Riverol, Andy López i Pepe Soriano que va minvar la profunditat de banqueta del sènior masculí del Martínez Valls. L'entrenador Nico Sánchez és pessimista en la recuperació d'estos efectius per a Alcora, apuntant que 'tinc dubtes de què estiguen els tres la propera jornada'.

Matias Boho, destacat
Va ser la vesprada-nit de Matias Boho
 el qual es va tirar l'equip a l'esquena, signant un gran encontre, a molt poc de l'excel·lència a causa de les dues errades consecutives a les acaballes del partit quan el marcador estava molt ajustat.
Al final, victòria del Tau B en un duel en què, segons comenta Nico Sánchez 'vaig veure l'opció de guanyar-lo tot i les baixes. El Castelló ens va donar l'oportunitat de guanyar-lo. Va haver-hi moments en què l'equip es va col·lapsar i ahí es va perdre. No ha estat un problema de les baixes tot i que veritablement ens ha faltat profunditat de banqueta'
L'anotació dels jugadors de l'ESET ONTINET fou la següent: Matias Boho (25 punts) Felix Climent (15) Kadasi (14) Gonzalo (9) Alberto Alemán (8) Quique Pérez (8)