El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’Esglèsia de Sant Mauro i Sant Francesc acull l’obra musical de Gabriel Fauré

La interpretació estarà a càrrec de l'agrupació coral ARS NOVA de Xàbia, juntament amb el quintet de corda de l'Orquestra de Cambra de València - OCV - i Silvia Ferrer a l'òrgan.

L'Associació dels Amics de la Música d'Alcoi ha organitzat un concert el pròxim dissabte 11 a les 19:45h. L'obra representada és el Rèquiem en re menor op. 48 de Gabriel Fauré. Estarà dirigit pel mestre Pere Molina-González.

La força emotiva del Rèquiem en re menor op. 48 de Gabriel Fauré fa d'aquesta obra, sens dubte, una peça única. El compositor és capaç de despertar en l'oïdor des de la por i el temor, fins a la solemnitat i la complaença cap a la feliç redempció de les ànimes.

El pròxim dissabte 11 de desembre a les 19:45h l’Esglèsia de Sant Mauro i Sant Francesc acull esta obra. L’esdeveniment ha estat organitzat per l'Associació dels Amics de la Música d'Alcoi, AAMA.

La interpretació estarà a càrrec de l'agrupació coral ARS NOVA de Xàbia, juntament amb el quintet de corda de l'Orquestra de Cambra de València - OCV - i Silvia Ferrer a l'òrgan. Participen també dues distingides veus i il·lustres intèrprets internacionals, la soprano valenciana Teresa Albero i el baríton hispà-brasiler Rodrigo Esteves. Mentre que el mestre Pere Molina-González serà l'encarregat de la direcció musical.

La venta de localitats, tant per a socis d'AAMA és a les seues oficines en horari de 17'30 a 20h. Els no socis poden comprar-les ací.

Es pot veure el programa ací.