El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Espai d'Art l'Arpella acull la mostra "Artistes de l'exili i la lluita"

La mostra és una selecció de la col·lecció provada de l'artista de Cocentaina, Luis Ardevínez, qui s'ha oferit per a fer visites comentades.

Els organitzadors valoren les característiques de la sala, que els permet mantindre les normes de seguretat. Reclamen a les administracions que "habiliten sempre sales com aquesta que són imprescindibles per no aturar en cap moment l'activitat cultural a tots els pobles".

El Fòrum per la Memòria Històrica i Democràtica a Cocentaina presenta una nova exposició a Muro, "Artistes de l'exili i la lluita". Són peces de diferents autors i estils durant l'època del franquisme. Des del Fòrum expliquen que molts d'aquests autors "tastaren les presons polítiques de Franco o van d'haver-se d'autoexiliar a l'interior reivindicant llibertat a traves de l'art".

Des del Fòrum també valoren la "magnífica sala perfectament equipada i suficientment espaiosa" que els permet fer aquesta exposició, L'Espai d'Art l'Arpella. "Caldrà que l'Administració de tots els llocs habiliten sempre sales com aquesta que són imprescindibles per no aturar en cap moment l'activitat cultural a tots els pobles. La difusió cultural al poble mostrant el que som, el que hem sigut i el que volem ser, és una dinàmica que mai podem aturar passe el que passe".

L'exposició mostra peces de la col·lecció privada de Luis Ardevínez, qui s'ha oferit a oferir visites guiades a grups reduïts. La mostra espot visitar fins al 31 d'octubre, prèvia reserva en el telèfon 673654986.