El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’espectacle de música i dansa "Réquiem de Mozart" arriba el diumenge a l'Echegaray

Imatge de l'espectacle.
  • Les entrades per als espectacles es poden adquirir a la web Caixa Ontinyent (www.caixaontinyent.es) o a la Casa de Cultura-Palau dels Barons de Santa Bàrbara.

  • L’accés als espectacles estarà condicionat al compliment de les mesures de seguretat establertes en cada moment per les autoritats sanitàries.

La funció, que comença a les 20:30h, combina orquestres, cors, solistes i dansa convertint l’obra del compositor austríac en una adaptació multidisciplinària.

L’espectacle “Réquiem de Mozart" visita aquest diumenge 19 de setembre el Teatre Echegaray d'Ontinyent a partir de les 20:30h. Aquesta actuació forma part del projecte itinerant "Temps d’abraçar" de la Diputació de València i està inclosa dintre de la programació cultural prevista per l’Ajuntament d’Ontinyent per a l’últim quadrimestre de l’any.

La funció compta amb músics i ballarins de gran qualitat i segons el regidor de Cultura, Àlex Borrell, és un tribut a la ciutadania “per l’esforç i responsabilitat que ha mostrat durant la pandèmia". Borrell remarcava que la cultura ens va acompanyar durant el confinament i la intenció d’aquest espectacle és tornar al públic “les bones sensacions” que ens feia arribar la cultura.

El regidor anima a la ciutadania a gaudir d’aquesta adaptació multidisciplinària de l’obra de Mozart que combina orquestres, cors, solistes i dansa. Més en concret, comptarà amb la participació de la soprano Carmina Sánchez; el tenor Pascual Andreu; la metzzo Marina Rodríguez-Cusí i el baritono Francisco García. Tots ells estaran acompanyats per l’Orfeó Universitari de València i d’Aldaia i per Arturo Barba a l’orgue així com per la companyia de dansa Valencia Dancing Forward.

A més, el Teatre Echegaray també acollirà el dissabte 18 de setembre el Festival de Cors Ciutat d’Ontinyent on participaran l’associació Música Aria d’Ontinyent, la Coral dels Infant de Sant Josep, el Cor del Col·legi Santa Maria i l’associació Músico Vocal del Nou Orfeo d’Ontinyent.