El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Esport en 3D d'Alcoi tornarà a tindre un 10K per la Via Verda

Alberto Belda i Toni Giner presenten la 10K / R. Lledó
Se celebrarà el diumenge 10 de juny des de les 9:30 h

Comencen a conéixer-se els primers detalls de l'Esport 3D. Una de les curses més consolidades dins d'aquesta festa de l'esport alcoià és la 10K, que tornarà a repetir recorregut amb eixida des de la pista d'atletisme fins a la Via Verda a Batoi i tornar al punt de partida. La cursa se celebrarà el 10 de juny a les 9:30 h.

Les inscripcions ja es poden formalitzar a la tenda Corremon Alcoi, a la web de timerlap i a la del Club d'Atletisme d'Alcoi fins al divendres 8 de juny. Alberto Belda, regidor d'Esports, ha indicat que aquesta prova té un caire competitiu però també familiar.

Una de les novetats és l'augment dels trofeus i categories, perquè el màxim nombre de participants se'n vaja amb un trofeu a sa casa. Altra de les novetats és que AITEX provarà en aquesta cursa uns nous dorsals de tela.

En la presentació també ha estat Toni Giner, president del Club Atletisme Alcoi. Aquest club és un dels principals organitzadors de la prova juntament amb la regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Alcoi. Giner ha destacat que "encara que aquest circuit no està homologat, pot servir de referència a alguns corredors que vulguen fer marca".