El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Esport en 3D suspén la seua edició de 2020

Edició 2019 de l'Esport en 3D.

L'Esport en 3D és la cloenda de l'any esportiu en Alcoi i s'haguera celebrat del 5 al 7 de juny.

La novena edició de l’Esport en 3D d'Alcoi no se celebrarà enguany i es trasllada directament a 2021. L’Ajuntament d’Alcoi ha suspés totes les activitats d'aquesta cloenda de l'esport local, així com altres previstes per a la primera setmana de juny: les xerrades, actes de reconeixement a esportistes, cloenda de Jocs Esportius i Olimpíada EPI.

La decisió de suspendre l'edició d'enguany respon a la situació de crisi que estem vivint a causa de la Covid-19. L'Esport en 3D és la cloenda de l'any esportiu i s'haguera celebrat del 5 al 7 de juny. Durant aquests dies el Poliesportiu Francisco Laporta i altres espais de la ciutat hagueren acollit competicions i exhibicions de més de 30 modalitats esportives.

Les activitats previstes en el 3D incloïen una sèrie de ponències, el lliurament de trofeus dels jocs esportius i també s'haguera dut a terme el reconeixement als esportistes d'elit locals, als quals se'ls ha informat que aquest reconeixement públic queda ajornat.

"Vull fer un reconeixement a totes les entitats que durant aquest confinament han seguit treballant des de casa perquè els esportistes de la ciutat seguisquen realitzant els seus entrenaments i passen de la millor manera possible aquesta quarantena", ha indicat el regidor d'Esports, Miguel Juan Reig.