El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'esquadra especial dels Ligeros se suma a les donacions a Creu Roja

Els 13 components de l'esquadra especial dels Ligeros

La notícia sobre la donació feta pels cordoneros ha ajudat els seus homònims de la Filà Ligeros a decidir la via de donació.

Seguint l'exemple dels Cordoneros, l'esquadra especial del Capità dels Ligeros prevista per a 2021 ha donat 1.300 € a la delegació de Creu Roja a Alcoi per pal·liar els danys que està causant el Coronavirus.

Segons declaren els membres de l'esquadra, "fa ja diversos dies que es tenia decidit col·laborar en alguna causa solidària que ajude a pal·liar els danys que està causant aquesta pandèmia. A més, es tenia clar que l'aportació redundara en benefici de la nostra ciutat".

La notícia sobre la donació feta pels cordoneros ha ajudat els seus homònims de la Filà Ligeros a decidir la via de donació. Tal com declaren: "després de posar-nos en contacte amb el coordinador de Creu Roja a Alcoi, estem plenament convençuts que aquesta aportació no podria haver anat a un millor lloc. Ens ha contat en què estan invertint aquestes ajudes i estem molt orgullosos d'aportar el nostre granet d'arena".