El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'estadi Anoeta es pot renovar des d'Ibi? L'empresa Iristrace creu que sí

Imatge de la web d'Sport Thinkers Smart Stadium

Iristrace és una de les 25 empreses preseleccionades per convertir l'estadi de la Real Sociedad, Anoeta, en un estadi intel·ligent. Aquesta empresa actualment té seu en Amsterdam i a Ibi.

La Real Societat de Sant Sebastià, històric equip del futbol espanyol, ha decidit renovar el seu estadi. I vol que aquest siga un estadi intel·ligent. El club de Donosti ha obert un concurs on s'han presentat més de 1.500 projectes de tot el món. A setembre, es van donar a conèixer quins 25 projectes eren els elegits després d'una important tria.


Una d'aquestes empreses és d'Ibi, concretament és Iristrace. Es tracta d'una companyia que es dedica a digitalitzar processos dins de les empreses.

Cal recordar que aquestes 25 empreses seleccionades pertanyen a Amèrica i Europa. 16 d'elles són espanyoles entre les quals està Iristrace. Aquesta primera elecció de 25 empreses ha sigut una decisió conjunta entre la Real Societat i el Global Sports Innovation Center, un centre d'innovació impulsat per Microsoft.

Aquest concurs s'ha anomenat Sport Thinkers Smart Stadium i en la seua web es pot llegir que es tracta d'un "concurs especial centrat en el desenvolupament de solucions aplicades a estadis intel·ligents per a Anoeta". A novembre es donarà a conèixer quina serà l'empresa triada. Tant de bo siga de les nostres comarques.