El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Estiu Jove torna a Cocentaina amb activitats molt variades

Eixida del Bus de la Festa, a Millena, en 2013

Alguna de les propostes de 'Estiu Jove' és gaudir d'una vesprada ple de videojocs o anar qualsevol cap de setmana a les festes dels pobles del voltant.

Ara en estiu els joves tenen un temps lliure que hi han d'aprofitar, però a vegades, la falta d'independència o de recursos dificulten esprémer del tot eixe descans tan merescut després de 9 mesos d'estudi. Per això, des de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Cocentaina es vol potenciar el seu moviment, no solament de la seua localitat, sinó també de tota la comarca.

D'aquesta meta sorgeix la idea del 'Estiu Jove', una proposta que ja fa temps fent-se, i que aquest any torna amb més força, amb l'oportunitat de gaudir d'una vesprada de videojocs per al divendres 19 de juliol o del ja famós Bus de la Festa. Si esteu interessats en conèixer totes les activitats que l'Ajuntament de Cocentaina vos té preparats per al programa 'Estiu Jove', solament heu de descarregar el document oficial de la programació.

Segons Maite Valls, Regidora de Joventut a l'Ajuntament de Cocentaina, “Aquest 'Estiu Jove' és el primer cicle d’activitats des del meu inici com a Regidora de Joventut al nostre poble. Un estiu ple d’activitats que complementen l’oferta d’oci i festiva de Cocentaina a l’estiu. Des d’ara ja estem treballant amb les idees i objectius per als pròxims mesos amb la il·lusió que dóna començar una nova etapa i la importància d’aquesta responsabilitat cap als nostres joves. Ocupació, oci educatiu i formació seran els pilars que voldria que definiren les polítiques de joventut a Cocentaina".