El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'eurodiputat de Compromís, Jordi Sebastià, presenta a Cocentaina el llibre 'Quadern de l'Europa Trista'

Dilluns 30 d'octubre a les 19:30 h a la Casa de la Joventut

'Quadern de l'Europa Trista' són una sèrie de reflexions sobre el paper actual de la Unió Europea i un conjunt d’experiències del treball polític de Jordi Sebastià. L'eurodiputat és escriptor, periodista, traductor literari i professor universitari. Eurodiputat per Compromís i exalcalde de la seua ciutat: Burjassot

Col.lectiu - Compromís de Cocentaina ha organitzat la presentació del nou llibre del portaveu al Parlament Europeu, Jordi Sebastià. L'últim llibre del diputat de Compromís és 'Quadern de l'Europa Trista'. La presentació serà aquest dilluns 30 d’octubre, a les 19.30 hores, a la Casa de la Joventut.

'Quadern de l'Europa Trista' són una sèrie de reflexions sobre el paper actual de la Unió Europea i un conjunt d’experiències del treball polític d'aquest eurodiputat valencià. Jordi Sebastià és escriptor, periodista, traductor literari i professor universitari. Eurodiputat per Compromís i exalcalde de la seua ciutat: Burjassot. Al 2009 va rebre el Premi de Narrativa Breu Josep Pascual Tirado i en la seua faceta periodista ha guanyat els premis Laia González i el Ramon Barnils d’Investigació.