El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’Exposició “Arsenal” de José Antonio Picazo arriba a Alcoi

La sala d’art La Capella de l’Antic Asil serà l’encarregada d’acollir aquesta exposició a partir del dia 10 de maig, que se celebrarà la inauguració.

El divendres 10 de maig, a les 20.00 h, la sala d’art La Capella de l’Antic Asil, inaugurarà l’exposició del pintor José Antonio Picazo, “Arsenal”.

Aquesta col·lecció es compon de diferents sèries que mostren l’evolució de l’obra de l’artista. És una reflexió al voltant del camí que va prenent la societat. En els seus llenços podem trobar l’anàlisi que l’autor fa sobre la importància de la industrialització i el canvi tan radical que ha creat per a la societat.

A més comptarà amb obres de les exposicions “Desdibujada”, de Xàtiva, i les impressions 3D que van ser creades per a l’exposició “Mecanizados”, que va estar a València.

També, en aquesta nova col·lecció, “Arsenal”, hi hauran escultures realitzades amb fusta de palets, on critica el pes del sistema econòmic, i obres digitals que parlaran sobre cap a on es dirigeix la societat.

Durant la inauguració es comptarà amb la presència de Damià Llorens, que donarà el toc rítmic amb la seua música electrònica, i amb Juan Carlos Cembreros, que s’encarregarà del vídeo mapping per a la sala.