El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi. L'exposició 'Ridaura de prop' per a la Setmana Modernista 2018 de a mà de Mutua de Levante

Lorena Zamorano i Pep Jordà/Ajuntament d'Alcoi

Estarà acompanyada de fotografies realitzades per Paco Grau.

L'exposició serà visitable en la plaça Espanya, a la Sala de la Fundació Mutua Levante durant tota la Setmana Modernista prevista entre el 17 i el 23 de setembre

Des d'ARAMULTIMÈDIA ja podem sentir l'apropament de la Setmana Modernista 2018, i es que Lorena Zamorano, regidora de Turisme i Patrimoni, ens comenta una nova activitat, en aquest cas una exposició que ja es va realitzar l'any passat i que aquest torna perquè tothom puga gaudir-ho.

Des de la Fundació Mutua Levante s'ha organitzat una exposició per a conèixer l'obra i vida de Lorenzo Ridaura, sota el nom de 'Ridaura de prop'. A més a més, pel que fa a l'exposició, estarà acompanyada de fotografies realitzades per Paco Grau i amb diferents elements.

Segons Pep Jordà, patrono Fundació Mutua Levante, el que pretenen és "donar una visió de Ridaura un poc més de prop, fixant-se en els detalls, com diu el títol".

L'exposició es podrà veure durant tota la Setmana Modernista 2018 a la plaça d'Espanya, concretament a la Sala de la Fundació Mutua Levante, amb un horari de matí de 09:00 a 14:00, i de vesprada de 16:00 a 21:00 de la nit.