El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Hèrcules no li guanya l'Alcoyano des de 2011

Els alacantins van líders i l'Alcoyano tonteja amb el descens després de perdre dos partits seguits

Arriba el partit dels parits perquè el Deportivo rep l'Hèrcules diumenge a El Collao des de les 17 hores. Els alacantins no guanyen des de 2011.

Els de la capital, els rics, els poderosos, l'Hèrcules d'Alacant. Eixe és el rival del Deportivo Alcoyano d'aquest diumenge. Un encontre plagat de jugadors que han canviat d'un equip a l'altre en les últimes temporades. I és que, a banda de la rivalitat esportiva, les relacions entre els dos clubs són excepcionals. 

Serà un partit emocionant i intens. Juli, alcoià de naixement, tornarà al camp que el va veure créixer, i Fran Miranda defensarà l'altra porteria del Collao (ara en les files herculanes). D'altra banda, Nieto, Braulio, Óscar Díaz, Omgbà, Eldin, Córcoles... i l'entrenador Vicente Mir,. ex-herculans ara en Alcoi, tindran l'oportunitat de demostrar davant dels alacantins, que es van equivocar en deixar-lo eixir de la capital. No tots podran jugar, perquè Omgbà està sancionat i Eldin i Córcoles lesionats.

Cinc anys sense perdre

El cert és que l'Hèrcules no li guanya l'Alcoyano des que els dos equips estaven en Segona A, allà per 2011. El resultat fou de 0-5 amb l'equip descendit i una imatge lamentable dels alcoianistes. Des d'aleshores, i des que l'Hèrcules abaixà a Segona B (2014), mai han guanya als d'Alcoi.

El proper capítol d'aquest llibre d'emocions i sentiments, diumenge a les 17h al Collao amb importants mesures de seguretat després dels enfrontaments que es van registrar diumenge passat a Alacant entre aficionats herculans i del Castelló.