El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L’Home de les Orelles arriba al Pla de la Font de Cocentaina el matí del 31 de desembre

Segons es conta, cada 31 de desembre apareix un home que té més orelles que dies li queden a l’any.

L'esdeveniment arrancarà a les 10h des de la part alta del Psseig en una cercavila. A les 11h hi haurà un espectacle a càrrec de Lluís Abad al Pla de la Font.

Segons es conta, cada 31 de desembre apareix un home que té més orelles que dies li queden a l’any.  Aquesta estimada tradició no ha pogut celebrar-se durant els anys de pandèmia.

Un any més, la Regidoria de Promoció Lingüística, a través de l’Agència AVIVA de Promoció del Valencià, ha decidit arrancar la cercavila a les 10.00 h des de la part alta del Passeig a càrrec de la Colla de Dolçaines i Tabals Mal Passet, que acompanyarà el pregoner fins al Pla de la Font, on s’ha organitzat un espectacle, a partir de les 11.00 h, a càrrec de Lluís Abad, el qual inclou, entre altres, l’activitat de recerca d’orelles amb una llépola sorpresa com a final.

El regidor de Promoció Lingüística, Ivan Jover, es mostrava molt il·lusionat amb el format original que tindrà de nou enguany la tradició, ja que: “implica un retorn als orígens de la festa en un espai de carrer on esperem que tant grans com menuts puguen gaudir d’aquest dia tan estimat per tots els contestans i contestanes”.