El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'homenatge simfònic a Queen esgota les entrades anticipades al Calderón d'Alcoi

El mateix diumenge 4 de febrer es podran aconseguir les últimes localitats en la taquilla a partir de les 11.30 hores

Fa setmanes que no queden entrades anticipades per a un dels espectacles de la temporada al Teatre Calderón d'Alcoi. Es tracta de 'Symphonic Rhapsody of Queen', una producció de la One World Symphonic Orchestra que pretén ser un homenatge a la banda britànica barrejant instruments simfònics amb potents artistes vocals

El Teatre Calderón d'Alcoi acollirà aquest diumenge 4 de febrer (19 hores) una de les cites més destacades de la temporada i la que més expectació ha despertat pel que fa al ritme de venda de les entrades. I és que fa setmanes que es van esgotar les localitats anticipades per gaudir amb 'Symphonic Rhapsody of Queen', una producció de la One World Symphonic Orchestra que pretén ser un homenatge a la banda britànica barrejant instruments simfònics amb potents artistes vocals.

Des de la mateixa productora afirmen que es tracta de "la combinació més impactant de les melodies del millor rock de Queen amb la música clàssica. Un espectacle que suposa l'entrada en un espai valorat pel públic com a diferent, emotiu, espectacular i increïblement especial...". La One World Symphonic Orchestra, juntament amb la Rock Band que els acompanya, interpretaran els èxits més importants de la cèlebre banda anglesa. Format sempre per un elenc d'artistes internacionals de primer nivell, capacitats per a no defraudar als més fidels seguidors de Queen, sinó superar les seues expectatives. Fins a 27 artistes compartiran l'escenari del Calderón d'Alcoi aquest diumenge.

I a la sala, l'escalfor no serà menys. Com déiem, fa setmanes que es van esgotar les entrades anticipades. Però els qui encara estiguen interessats a assistir a aquesta cita amb els clàssics de Queen, encara tenen una oportunitat per fer-se amb les seues entrades. Les localitats reservades per a la venda el mateix dia de la funció estaran disponibles en la taquilla del Teatre Calderón a partir de les 11:30 hores d'aquest mateix diumenge. La taquilla estarà oberta entre les 11.30 i les 13.30 hores, i de vesprada a partir de les 18 hores (una hora abans de l'inici de la funció).