El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Hospital Verge dels Lliris ha preparat activitats amb motiu del Dia Mundial sense Tabac

Les activitats, organitzades des de les UPCCAS d'Alcoi, Ibi i Mancomunitat l'Alcoià-Comtat, es realitzaran el mateix dia des de les 10 del matí fins a les 14.00 h al Saló d'Actes de l'Hospital

El pròxim 31 de maig se celebra el Dia Mundial Sense Tabac, i per a conscienciar a la gent del perjudicial que és aquesta substància, des de la UPCCAS d'Alcoi, Ibi i Mancomunitat l'Alcoià-Comtat s'ha preparat una programació especial amb activitats que es realitzaran a l'Hospital Verge dels Lliris. 

Primer es realitzaran unes xarrades. La primera d'elles serà "El tabaquisme hui" oferida pel Dr. Raúl Sandoval, Neumòleg del mateix hospital. Seguidament serà el torn de Maria Herrero, psicòloga clínica que ens donarà claus per a deixar de fumar. Més tard hi haurà una xarrada sobre alimentació saludable, impartida per Sara Trelis, nutricionista de l'Hospital Verge dels Lliris, i finalitzarem les ponències amb "Cos Sa", de la mà de Lorena Padilla, mestra d'educació física al col·legi Les Esclaves d'Alcoi i Triatleta

Per a finalitzar la jornada hi haurà un taller per a aprendre tècniques de relaxació que impartirà l'infermera del hospital, Teresa Miralles. I cap a les 13.00 es visualitzarà un vídeo amb el títol "Viure Sense Tabac". 

A més, des del dia 28 de maig fins al 9 de juny estaran exposats els dibuixos de la I edició del Concurs de Dibuix Escolar, "Viu Sense Tabac" al Centre Comercial Alzamora.