El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'hostaleria d'Alcoi penja el cartell de 'complet' durant el cap de setmana de Reis

Antic hotel AC d'ALcoi / Turismo Alicante Interior (Facebook)

L'Associació Provincial Turisme Alacant Interior reuneix establiments de L'Alcoià, El Comtat, L'Alacantí i el Vinalopó.

Coincidint amb els dies 4, 5 i 6 de gener molts dels establiments hotelers i de restauració d'Alcoi han registrat un 100% en la seua ocupació. Aquesta és la xifra oferida per l'Associació Provincial Turisme Alacant Interior -membre de FEDAC-, des d'on qualifiquen la campanya de Nadal com a "positiva", especialment pel que respecta a la nit de cap d'any i al cap de setmana de Reis.

Aquesta plena ocupació també s'ha deixat veure en molts dels establiments hotelers rurals, repartits per les Serres de Mariola i la Font Roja, on també s'ha penjat el cartell de 'complet' tant el cap de setmana de Reis com la nit de cap d'any. Pel que respecta a la mitjana d'ocupació en tot l'interior d'Alacant, aquesta s'ha tancat en el 85 %, mentre que les activitats culturals, esportives i d'oci en general han rondat el 60%.

El president de l'Associació, Jordi Linares, dóna per bona la campanya, però considera que "s'ha de continuar treballant en l'atracció de nous i més turistes en altres èpoques de l'any. De la mà de l'Administració, s'ha de fer valdre els recursos naturals propis, gastronòmics i culturals per a desestacionalitzar el turisme".