El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'hostaleria d'Alcoi serà encara més segura amb nous marcadors de diòxid de carboni

L'hostaleria, en terrasses i màxim 4 persones fins les 18 h / AM

Aquells establiments interessats hauran d'enviar un correu electrònic a comercio@alcoi.org. El termini per a sol·licitar-lo finalitza el 22 de març.
 

L'Ajuntament d'Alcoi dóna l'opció als bars i restaurants sense terrassa a adquirir un marcador de CO?, amb la finalitat que els clients se senten més segurs. A partir de l'1 de març, de moment només es permeten 4 persones per taula en terrasses amb horari fins a les 18 h.

Una de les noves iniciatives que planteja l'Ajuntament d'Alcoi és adquirir marcadors de CO? perquè els negocis d'hostaleria puguen donar la tranquil·litat als seus clients que hi ha una bona ventilació. Aquests marcadors ja estan als centres educatius des de fa uns mesos.


Segons indiquen els experts, la ventilació dels espais d'interior és igual d'important que les mascaretes. L'Ajuntament té clar que "els establiments hostalers també realitzaran correctament aquesta ventilació" i el consistori impulsa aquesta mesura "amb la intenció de reforçar la tranquil·litat dels clients i demostrar que s'actua bé", segons es pot llegir en un comunicat.


Aquells establiments interessats hauran d'enviar un correu electrònic a comercio@alcoi.org. El termini per a sol·licitar-lo finalitza el 22 de març.

Vanessa Moltó, regidora de Comerç, explica que “sabem que l'hostaleria és un dels sectors que pitjor ho estan passant i amb aquesta iniciativa el que volem és contribuir és tant a conscienciar de tindre una ventilació adequada en l'establiment com a oferir unes majors garanties i tranquil·litat als clients que puguen consumir a l'interior dels locals. Per aquest motiu destinem aquest recurs a aquells establiments que no poden tindre una terrassa i que per tant estan obligats a oferir el servei en el seu interior. Amb aquesta mesura volem afavorir a aquests negocis i al mateix temps tractar de garantir la salut de la ciutadania”.