El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'IBIAE es reuneix amb el conseller Climent i l'alcalde de Castalla amb la segona subestació elèctrica com a tema central

Reunió entre IBAE i Ajuntament de Castalla / Facilitat per l'IBAE

Tant l'IBAE com l'Ajuntament asseguren seguir treballant en aquestes i altres qüestions que són determinants per a les empreses de Castalla i per a tot el teixit productiu de la comarca.

Els temes a tractar durant la reunió han sigut la construcció de la segona subestació elèctrica de Castalla i el Polígon I de Castalla.

Durant aquest matí, en l'Ajuntament de Castalla s'han reunit el conseller d'Economia Sostenible, Rafael Climent, l'alcalde de la localitat, Antonio Bernabeu i el director de l'IBIAE, Héctor Torrente.

En la reunió s'han tractat dos temes en específic, com són la construcció de la segona subestació elèctrica de Castalla i el Polígon I. Pel que fa a la primera, aquesta encara està en espera fins que el consistori agilite i accelere els tràmits de terreny. I una vegada que estiga tot preparat, Iberdrola disposarà de 12 mesos per a construir l'estació. I per la part del Polígon I, a principis del mes de juny l'Ajuntament de Castalla va transmetre als empresaris de l'entorn que compten amb el seu total compromís a fer el necessari per a desbloquejar l'abans possible aquesta situació del polígon. L'IBAE va recollir aquest compromís amb l'objectiu de col·laborar perquè arribe a bon terme com més prompte millor.

Tant l'IBIAE com l'Ajuntament asseguren seguir treballant en aquestes i altres qüestions que són determinants per a les empreses de Castalla i per a tot el teixit productiu de la comarca.