El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Un helicòpter dels Bombers ha rescatat un jove que havia caigut en un barranc a la via verda a la zona nord d'Alcoi. L'ha traslladat a l'Hospital on ha ingressat amb policontusions. 

Més informació

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

L'IBIAE es reuneix amb el conseller Climent i l'alcalde de Castalla amb la segona subestació elèctrica com a tema central

Reunió entre IBAE i Ajuntament de Castalla / Facilitat per l'IBAE

Tant l'IBAE com l'Ajuntament asseguren seguir treballant en aquestes i altres qüestions que són determinants per a les empreses de Castalla i per a tot el teixit productiu de la comarca.

Els temes a tractar durant la reunió han sigut la construcció de la segona subestació elèctrica de Castalla i el Polígon I de Castalla.

Durant aquest matí, en l'Ajuntament de Castalla s'han reunit el conseller d'Economia Sostenible, Rafael Climent, l'alcalde de la localitat, Antonio Bernabeu i el director de l'IBIAE, Héctor Torrente.

En la reunió s'han tractat dos temes en específic, com són la construcció de la segona subestació elèctrica de Castalla i el Polígon I. Pel que fa a la primera, aquesta encara està en espera fins que el consistori agilite i accelere els tràmits de terreny. I una vegada que estiga tot preparat, Iberdrola disposarà de 12 mesos per a construir l'estació. I per la part del Polígon I, a principis del mes de juny l'Ajuntament de Castalla va transmetre als empresaris de l'entorn que compten amb el seu total compromís a fer el necessari per a desbloquejar l'abans possible aquesta situació del polígon. L'IBAE va recollir aquest compromís amb l'objectiu de col·laborar perquè arribe a bon terme com més prompte millor.

Tant l'IBIAE com l'Ajuntament asseguren seguir treballant en aquestes i altres qüestions que són determinants per a les empreses de Castalla i per a tot el teixit productiu de la comarca.