El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'iberut Roberto Perona, en el rànquing d'alumnes excel·lents de tota Espanya

SEDEA, la Societat Espanyola d'Excel·lència Acadèmica, tracta d'identificar i reconéixer els millors estudiants de tota Espanya.

És alumne del Campus d'Alcoi de la UPV, i està en el lloc 19 dins del rànquing de la Societat Espanyola d'Excel·lència Acadèmica en la modalitat d'Arquitectura i Enginyeria, amb una nota mitjana de 9'38.

Roberto Perona és graduat en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de productes al campus alcoià, i on actualment estudia un Màster en disseny de peces per a injecció en plàstic.

Des del Campus d'Alcoi de la UPV expliquen que Perona ha rebut diverses matrícules d'honor durant els seus estudis, i fins i tot el premi al millor expedient en segon i tercer curs. En el seu treball de fi de grau va obtindre una nota excel·lent, pel desenvolupament d'una llum per a tauleta de nit "formada per un sistema d'accionament tàctil, en un sistema d'il·luminació indirecta que compta amb 3 intensitats diferents"."No deixes que ningú et diga que no pots aconseguir alguna cosa", diu Roberto Perona, "amb interés, ganes, treball dur i esforç qualsevol persona pot aconseguir allò que es propose". Sobre el campus alcoià, Perona destaca diversos avantatges, com que compta amb laboratoris ben equipats i "el nombre d'alumnes en classe és reduït, i l'atenció del professor és major. És tot molt pròxim".