El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Licitades les obres de millora al polígon de l'Alcúdia

Polígon industrial a Cocentaina

Fins al 18 de setembre es poden presentar les propostes, amb un valor estimat de vora 110.000 euros. Més de la meitat ho aporta la Generalitat mitjançant les ajudes de l'IVACE a la modernització de polígons industrials.

L'Ajuntament de Cocentaina ha tret a licitació les obres de millora en el polígon industrial de l'Alcúdia. Tant la licitació com el plec de condicions es poden consultar ací, i el termini per a presentar propostes acaba el 18 de setembre. El valor estimat del contracte és de 108.000 euros. I més de la meitat, el 60 per cent, l'aporta l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, l'IVACE, dins de les ajudes a la millora dels polígons. La resta va a càrrec del consistori contestà.

Segons informen des de l'Ajuntament, les obres contemplen el canvi i substitució del tendal elèctric, la millora del paviment i senyalització, i la renovació dels sistemes contra incendis. La regidora d'obres i serveis, Mariona Carbonell considera que "totes aquestes ajudes són molt bones per a la indústria en general i els seus polígons i sobretot per a Cocentaina pel gran potencial industrial que té actualment, i de tota l'activitat econòmica que generen a la localitat."