El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Un helicòpter dels Bombers ha rescatat un jove que havia caigut en un barranc a la via verda a la zona nord d'Alcoi. L'ha traslladat a l'Hospital on ha ingressat amb policontusions. 

Més informació

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Licores Sinc dóna botelles de gel hidroalcohòlic als municipis de la comarca

Operaris municipals recullen el material en les instal·lacions de Licores Sinc.

A la donació de Licores Sinc també se suma en els útlimes dies la de l'empresa Rizzolo, SL, que ha tornat a fer una aportació, en aquest cas, tant de mascaretes com de material sanitari.

L'empresa alcoiana Licores Sinc ha realitzat una important donació de botelles de gel hidroalcohòlic a més de 25 poblacions de la comarca. Un producte de capital importància en la lluita contra la Covid-19.

La companyia ha fet donacions de gel tant a la ciutat d'Alcoi, com a l'Ajuntament de Cocentaina, i a la Mancomunitat El Xarpolar, la qual integra a més de 25 xicotetes poblacions de l'interior de la província d'Alacant.

L'Ajuntament d'Alcoi, que s'encarrega de gestionar la logística de totes les donacions realitzades a càrrec d'empreses i institucions, també ha rebut les aportacions de l'empresa Rizzolo, SL, consistent en mascaretes i altre equipament sanitari.

Des de l’Ajuntament es recorda que aquelles empreses i entitats, que vulguen realitzar donacions, sempre que siga de productes sense estrenar, poden telefonar al número habilitat per l’Ajuntament 900 75 00 71, de 8 a 20 h, de dilluns a divendres.

La brigada d’obres és l’encarregada de gestionar l’entrega del material tal com explica, Jordi Martínez, regidor d’Obres i Serveis: "Des de l’Ajuntament ens posem a disposició de les empreses que volen realitzar donacions per a combatre la crisi del Covid19, i a través de la brigada d’obres, arrepleguem l’ajuda i la traslladem a l’àrea de Salut perquè puga arribar quan abans als professionals sanitaris que ens cuiden".