El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Article d'opinió de Plisplayoff desgrana cada partit de la lliga en casa, per a Aramultimèdia,

Plisplayoff desgrana cada partit de la lliga en casa, per a Aramultimèdia

Líders i invictes

Un moment del partit contra el Lleida Esportiu/AM
Plisplayoff desgrana cada partit de la lliga en casa, per a Aramultimèdia

Aquest diumenge al Collao, la vesprada va ser molt tranquil·la. Ho intuïa des dels prolegòmens, ens visità el Lleida, els de la "terra ferma" no travessen un bon moment futbolístic i el Deportivo se n'aprofita. Embadalit, com cada jornada, amb el tutú rosa de la filla de David Torres (el meu nou talismà), arranca el partit i prompte m'adone que l'equip ja té un 'modus operandi', i encara que funciona a estones, com la megafonia, el segell del míster de Torrent queda evident. Ni amb superioritat numèrica, vam deixar de lluir el sistema, que, ja per fi, queda clar a tots.

El Depor juga al contracop, sense pudor, tal volta, és menys vistós de cara a l'aficionat, i menys jugant a casa, però mentre continuen demostrant eixa efectivitat de cara a gol, per mi XAPÓ.

Ni tan sols hem de comptar amb l'ajuda dels aspersors, que no van ser encesos ni abans, ni al descans del partit. Desitge que fóra per graduar-los bé, ja que tant al lateral com a grada, banyen jornada rere jornada a les persones de les primeres files (en la pretemporada pot ser fora graciós i refrescant, ara ja no ho és tant).

Continue queixant-me del tema de les targetes. Sé que sóc molt pesat, però la majoria es podrien evitar.

Portem un any sencer sense perdre al Collao, aprofitem jugadors i afició per a allargar aquest somni el major temps possible.

Moral, victòria i Plisplayoff