El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'IES Andreu Sempere presenta Biodiversitart, el projecte de l’artista en residència Rafael Amorós

L'educació i l'art es donen la mà en aquesta iniciativa que l'IES Andreu Sempere desenvolupa des de fa quatre anys.

L’IES Andreu Sempere presenta una exposició en el Club d'Amics de la UNESCO amb les obres realitzades pels alumnes després d’un curs (amb pandèmia inclosa) treballant amb l’artista Rafael Amorós.

Rafael Amorós, alumnes, docents i el director de l’IES Andreu Sempere han presentat a l’IVAM CADA Alcoi Biodiversitart, l’exposició de les obres que els estudiants del Batxillerat artístic i de l'FP Bàsica d'Arts Gràfiques han creat durant la residència de l'artista d'Albaida

L’artista resident ha pujat a l’escenari emocionat. Ha confessat que ha sigut una experiència molt bonica “els alumnes són com esponges, és molt gratificant”. Amorós ha aprofitat l’ocasió per a agrair tant al director, Jesús Martínez, com a les docents de l’IES Andreu Sempere haver tingut l’oportunitat de treballar de prop amb els alumnes. 

El projecte Biodiversitart, és una reflexió sobre la natura i les preocupacions que com a societat existeixen sobre el medi ambient. L’exposició combina diferents tècniques i formes artístiques, de fet una de les estudiants ha destacat que haver treballat amb Amorós l'ha ajudat a ampliar les seues mires artístiques i experimentar amb noves tècniques. 

L’exposició està oberta al públic en el Club d'Amics de la UNESCO perquè tots puguem gaudir dels treballs dels alumnes. Amorós ha volgut reivindicar les obres dels joves “són treballs variats i magnífics, no vos la podeu perdre”.