El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'IES Cotes Baixes lliura premis de millor expedients, literaris i d'FP en la seua 29a edició

El Saló d'Actes, de gom a gom / R. Lledó
Des del centre educatiu destaquen el suport de l'empresariat

Des del seu inici, la gala ha sofrit modificacions: al principi es lliuraven els premis només a alumnes d'FP mentre que ara s'arriba a premis literaris. Tampoc han faltat les actuacions musicals, les performances i la màgia. El director de l'IES Cotes Baixes, Fernando Sansaloni, ha destacat la "importància del suport d'empresaris", encara que també s'ha mostrat crític dient que "cada vegada Alcoi és menys indústria i intentem recuperar l'esplendor"

Empresaris, autoritats, alumnes i professors s'han trobat al Saló d'Actes de l'IES Cotes Baixes per tal de lliurar els seus tradicionals premis que arriben a la 29a edició. Des del seu inici, la gala ha sofrit modificacions: al principi es lliuraven els premis només a alumnes d'FP mentre que ara s'arriba a premis literaris. Tampoc han faltat les actuacions musicals, les performances i la màgia. Al doument adjunt sota la fotografia de la notícia podeu veure als premiats.

S'han lliurat premis als millors projectes i millors expedients acadèmics de Formació Professional, ESO i Batxillerat. També el Premi Empresa, en reconeixement a la col·laboració i impuls a la formació. Així com els Premis Literaris corresponents a la convocatòria de 2017. Hi han assistit representants del Col·legi Oficial de Graduats i Enginyers Industrials (COGITI), ACETEX, Cambra de Comerç d'Alcoi, APEME, Biblioteca Municipal d'Alcoi, Llibreria Llorens, IBIAE, AITEX, Masfarné, Indústries Seguí, Foradia, Autoescola Jordá, APEME, Lownet Comunicació, Campus d'Alcoi de la UPV i representants de l'Ajuntament d'Alcoi.

El director de l'IES Cotes Baixes, Fernando Sansaloni, en el seu discurs ha destacat la "importància del suport d'empresaris", encara que també s'ha mostrat crític dient que "cada vegada Alcoi és menys indústria i intentem recuperar l'esplendor". Per la seua banda, el regidor d'Empresa, Manolo Gomícia, ha dit que vol "animar als alumnes, tant als premiats com als no premiats, a treballar cap a la innovació". Gomicia també fou un dels primers organitzadors d'aquests premis, ja que ha arribat a ser director del centre.